Коментарна тема по приключението
Модератори: Vilorp, Модератори
Добре де, не знам какво го очаква Това ми беше втората мисъл - че водещият непременно ще ми покаже, че греша Но така или иначе, само 10% от битието на Шакти се определя от това какво му се случва. Останалите 90% се определят от това как той избира да реагира на случващото сеVilorp написа:Пък аз си мислех, че аз съм знаещияЩо се отнася до фанатизма на гущера - не бързайте, само аз знам, какво го очаква!
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
Мисля, че ги дочака, можеш да пишеш:)! Според мен е добре да отидете всички натам, поне да се запознаем и после ще ходим на адреса, където ще подберем новият наемник:)! После остава да видим какво ни чака на въпросният адрес, но всички познавате Разказвача поне от форума, така че едва ли ще е точно каквото си представяте:)!
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Синхроно е идеален, Хам ти ако искаш можеш да опишеш как лигите на децата капят върхе меденките, а накаква странна двойке се домъква след вас във Сладкишницата . Или това да го напише който прев види съобщението де
А да, и всички вече сте в една нишка
[sblock="за Хам"]можеш да питаш понякое време после, дали дребосите са писали бележката, в пристъвието на другите [/sblock]
[sblock="за Лу"]можеш да опишеш пристигането си в града, за да не ни чакаш, само си избери цвят в който дза пишеш [/sblock]
А да, и всички вече сте в една нишка
[sblock="за Хам"]можеш да питаш понякое време после, дали дребосите са писали бележката, в пристъвието на другите [/sblock]
[sblock="за Лу"]можеш да опишеш пристигането си в града, за да не ни чакаш, само си избери цвят в който дза пишеш [/sblock]
Ъъм, не трябваше ли да има поне един пост, който да описва как ние се придвижваме към сладкарницата? За нашата група преходът изглежда твърде рязък - както си приказваме на улицата (формално дори още не сме потеглили!, само се подканваме засега) изведнъж сме в магазина - ни път сме видели, нито как изглежда магазина отвън (и отвътре), нито леля ви Чери (или както там се казваше сладкарката).
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
Нищо не знаеш за скъпотията, докато не отидеш в ресторанта за бутилка вино:)!
Аз май запазих само медник от парите на кръчмаря:). Интересно ми е обаче персонажът на Фобос как ще реагира, като получи още едно мляко:)!
Аз май запазих само медник от парите на кръчмаря:). Интересно ми е обаче персонажът на Фобос как ще реагира, като получи още едно мляко:)!
Нищо подобно не съм й казвал:)! Подслушвала ни е !"Разбрах от Сикар, че и вие сте получили бележки като нашите. Знаете ли кой би могъл да ни ги е изпратил и с каква цел?"
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
- Alia
- Работник
Цитат:
"Разбрах от Сикар, че и вие сте получили бележки като нашите. Знаете ли кой би могъл да ни ги е изпратил и с каква цел?"
Нищо подобно не съм й казвал! Подслушвала ни е !
хихихи, Асене, как да не си ми казвал, а това какво е
-Опасявам се, че все пак ще се наложи да се запознаеш с гущера, който според мен се държи разумно. Тайнственият раздавач на бележки е поканил и него, както и боецът в черно.
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
Не се връзвай, в коментарните теми е важното да има интрига:)!Alia написа: хихихи, Асене, как да не си ми казвал, а това какво е
-Опасявам се, че все пак ще се наложи да се запознаеш с гущера, който според мен се държи разумно. Тайнственият раздавач на бележки е поканил и него, както и боецът в черно.
А честно казано, или съм забравил, че съм го написал, или съм го добавил, за да не се налага да променяш поста си:)! Крайният резултат е същият, водещият и без това каза, че техният разговор се чува на нашата маса, но очевидно при тях е по-шумно и те не са чули твоята история, някои заведения имат таква акустика:)!
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Реагирайте както искате, но преди да се измъкнете олеквате с сребърник и 100 медника, може и тук да се разберете как ще ги съберете. Един от вас може да си запази едно венчелисче с изключение на Роши, която изяжда всичите които и дадът.
Ако незнаете кой да е въпросния със запазеното ще е първия който пише че си го е запазил .
За допълнително въпроси тук или в скайпа =)
пп Роши става Ш`око Лад-ик
Ако незнаете кой да е въпросния със запазеното ще е първия който пише че си го е запазил .
За допълнително въпроси тук или в скайпа =)
пп Роши става Ш`око Лад-ик