Страница 1 от 1

Аксиом 16 вече е безплатен и свободен за теглене!!!

Публикувано: пет дек 24, 2010 9:16 am
от hameleona
Дам, ако някой му пука, точно това е голямата изненада, за която говоря от месеци. Аксиом 16 е абсолютно свободен за теглене (поради технически причини за жалост не от сайта, поне за момента). Можете да си го дръпнете от тук:

http://zamunda.net/details.php?id=247597

Сега, само ще помоля да не псувате много приключението дадено вътре, знам колко зле е самото то, все пак аз съм го писал ;)
Но пък Оформлението е великолепно, като за вложените средства (т.е. изцяло доброволен труд).

Екипа на Аксиом 16 ви пожелава:
Весели Празници и много нива за вдигане!

;)

ПП: за любопитните, в момента по ред причини Екипа се състои от:
Иван Атанасов (BatGojko) - автора на системата и главен ръководител на екипа.
Димо Грозев (Demonheart) - автор, редактор, коректор, илюстратор (за сега единствения активен, винаги търсим още, само да са безплатни), и в най-общи линии, момчето за всичко на А16, което изнесе на гръб 99% от работата по дигитализирането на Аксиом в този му вид.

Техническа поддръжка и разработки (по азбучен ред на никовете):
Асен
cherno_slance
hameleona
Shamajotsi
Vilorp

В момента сме това, но 90+ процента от материала в трите главни книги е писан от обявения там авторски колектив. Работата по новия континент върви... ок, не точно върви, ами ще тръгне, като изчистим концепциите и кой от трите възможни ще доразвием. Също така се готвят много нови допълнения, за които няма да споменавам, че да не ги урчасам.

Едит: Това трябваше Атанасов да го обявява май, ама системата вече е в замунда, така че ще е тъпо някой друг да го каже тука, а не някой от Екипа ;)

Публикувано: пет дек 24, 2010 11:14 am
от hameleona
Моля, "технически причини" горе да се чете - като рухване на вътрешната комуникация в Екипа, а НЕ проблем със сайта!

Публикувано: пет дек 24, 2010 12:11 pm
от Avatar
Евала, много добре е направено.
Само не разбрах - ъпдейта към правилата включен ли е някъде вътре или чакаме отделно? И някакъв нов флейвър има ли добавен или всичко е 1 към 1 с книжния вариант?

Публикувано: пет дек 24, 2010 12:32 pm
от Demonheart
Avatar написа:И някакъв нов флейвър има ли добавен или всичко е 1 към 1 с книжния вариант?
Не е същото като книжния. Включени са всички одобрени промени и поправки в системата, както и някои допълнителни СУ, познания, магии и избирателни правила (кървенето, например). Дневника на героя е променен така, че да отрази всички промени и нововъведения.
В книгата за света са добавени описанията на географските обекти, които бяха пропуснати в книжния вариант. Картите вече са цветни, с точен мащаб и дори е включен вариант с наложена мрежа за по-лесно определяне на разстоянията.
И да не забравяме - има готово приключение. Скоро ще има и още едно.

Публикувано: пет дек 24, 2010 12:58 pm
от Avatar
Браво за картите, че беше много зор да се измерват разстоянията преди. Приключението също изглежда добре направено.

Публикувано: нед дек 26, 2010 6:11 pm
от Vilorp
http://dox.bg/files/dw?a=60f61672e1 ето линче от Докса, ще е валидно около месец.

Публикувано: нед дек 26, 2010 7:08 pm
от Ivan_Helsing
Съвсем набързо го прегледах, оформлението наистина е много добро, а дано интереса към аксиом да се вдигне малко. А, и евала на екипа :)

Публикувано: нед дек 26, 2010 10:51 pm
от Cocaine
Страхотна работа! Особеносъм благодарен за линка към "докс", защото нямам и няма и да си правя регистрация в Замунда. До момента обаче имам някои дребни забележки, които се надявам да се оправят с евентуален следващ ъпдейт.

Може да съм заядлив, но обменният курс злато-сребро още не е оправен, което ми дава идеална възможност да стана баснословно богат напълно легално. Повече тук.

Колкото до оформлението, вероятно ще ми трябва време да свикна с него. Малко е нетипичен начинът, по който вървят колонките, а също защо е използвано подравняване "left", а не по-пригледното "justified"?

Публикувано: пон дек 27, 2010 8:46 pm
от Ro#|#
Браво на екипа. В този си вариант, правилата са отлично подредени и лесни за намиране. Малко съм изненадан, че СУ Архивист успя да си извоюва официално одобрение след множеството критики във форума.

А, и весели празници :)!

Публикувано: пон дек 27, 2010 8:56 pm
от shizziss
Екип Аксиом - нема спор, вие пак сте първи, другите са шести!

Публикувано: пон яну 10, 2011 1:38 pm
от Fobos
А обновяване на сайта предвижда ли се да има? Там също могат да се пипнат поне шрифтовете и да се допълнят секциите за героите и историята на Магландиум.

Публикувано: пон яну 10, 2011 6:58 pm
от hameleona
Пращайте каквото мислите, че има място на сайта към мен, аз ще се погрижа да го оценинм с Екипа и ако му е мястото на сайта да го сложим там :)