Първи дни в Шарения... ---> Част 3
Модератори: Mistral, Модератори
Малката Илибринт се нацупи лекичко и седна в скута на Елфа безцеремонно:
- Но това е много скучно - изхлипа тя тъжно - а ти имаш толкоз хубави очи.
Девойчето отдръпна кичур от косата му за да ги види по-добре и се усмихна очаквателно.
- Но това е много скучно - изхлипа тя тъжно - а ти имаш толкоз хубави очи.
Девойчето отдръпна кичур от косата му за да ги види по-добре и се усмихна очаквателно.
"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът!"
П.С. Най-мразя да ми трият или променят съобщението!
- Може би малко по-късно ще споделиш идеите ти за мен - намигна момичето на Херис и го дари с блажена усмивка докато се отдалечаваше към покоите на Самира, макар да нямаше идея къде точно са.
Когато стигна на втория етаж Илибринт се озова в дълъг коридор с ред врати от всяка страна, което я накара объркано да се почеше по темето.
Когато стигна на втория етаж Илибринт се озова в дълъг коридор с ред врати от всяка страна, което я накара объркано да се почеше по темето.
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
- Жени - намигна Черния на гоблина относно въпроса му след което се обърна към елфа - Ако благоволите ваше чест, след като дечкото ви стана от скупа да ни заведете до покойте на дамата - ставайки от масата за да последва елфа подметна на дребничкия си колета, че ще се радва малко по-късно да си поприказват обстойно за житейските пътеки.
- Mistral
- Гвардеец
- Контакти:
- Благоволявам - отвърна Херис и стана да води пътя.
В този момент вратата на заведението се отвори с трясък и трима въоръжени мъже нахлуха вътре.
- В името на градската стража, всички сте арестувани! - изрева водача им, снажен тип с вид на корав войн.
В този момент вратата на заведението се отвори с трясък и трима въоръжени мъже нахлуха вътре.
- В името на градската стража, всички сте арестувани! - изрева водача им, снажен тип с вид на корав войн.
"Аксиом16" - официален дом на фелинската раса...
Приемам, че малко преди да влезне стражата аз съм тръгнал-а на към вратата ... Илибринт е на втория етаж - стражата изобщо не я виждаш, макар че шуваш, понеже още си близо до стълбището.
Търкулвам се/скривам се някъде (под маса, зад врата, зад стена и т.н.). Промъкване/прикриване = 15, реакция 20 (в коридора има две масички с дълги покривки и цветя на всяка, може да се покриеш зад едната ако искаш)
Търкулвам се/скривам се някъде (под маса, зад врата, зад стена и т.н.). Промъкване/прикриване = 15, реакция 20 (в коридора има две масички с дълги покривки и цветя на всяка, може да се покриеш зад едната ако искаш)
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
- След вас - даде път Евросия на Херис оставяйки го да води накъдето ще ги води и прибирайки с плавен жест флейтата си в калъфа. Следвайки логиката, че щом стражите арестуват всички останали, едва ли някой ще ги спре да отидат да се срещнат с дамата, а после можеше и да полюбопитстна за какво са тези ненадейни арести.
-
- Аша'ман
- Човеци - въздъхна тихичко Кимару, когато събеседникът му тръгна по своите си работи. Хората приемаха с неразбираема лекота всякакво поведение, лесно се сърдеха и дори боговете не можеха да разберат дали в следващия момент конфликтът им ще се превърне в омраза, сдобряване или ще бъде просто.... отминат и забравен.
"Освен това Черния е прав. Всеки е длъжен да прави тези жестове лично" - с тази мисъл гоблинът стана от мястото си, извини се на останалите, и се приближи към масата, на което се намираше зеленооката дама. Поклони се, слагайки дясната си ръка на сърцето си*:
- Ако с нещо съм ви обидил, милейди, моля за извинение. Уверявам ви, че, с каквото и да съм ви раздразнил, е било нево.... - не можа да довърши, защото в този момент нахълтаха трима стражи и започаха да викат, че всички били арестувани.
При тази смяна на ситуацията Кимару не остана на едно място, за да чака отговора на дамата, а се извъртя с лице към стражата, опитвайки се с тялото си да я прикрие, както е седнала. Знаеше, че силите на реда не винаги се отнасят достатъчно мило с непознатите красиви страннички, попаднали в градовете им.
"Освен това Черния е прав. Всеки е длъжен да прави тези жестове лично" - с тази мисъл гоблинът стана от мястото си, извини се на останалите, и се приближи към масата, на което се намираше зеленооката дама. Поклони се, слагайки дясната си ръка на сърцето си*:
- Ако с нещо съм ви обидил, милейди, моля за извинение. Уверявам ви, че, с каквото и да съм ви раздразнил, е било нево.... - не можа да довърши, защото в този момент нахълтаха трима стражи и започаха да викат, че всички били арестувани.
При тази смяна на ситуацията Кимару не остана на едно място, за да чака отговора на дамата, а се извъртя с лице към стражата, опитвайки се с тялото си да я прикрие, както е седнала. Знаеше, че силите на реда не винаги се отнасят достатъчно мило с непознатите красиви страннички, попаднали в градовете им.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Стражи ли? Да арестуват всички? Имат да вземат! Както си беше на масата, Ме ловко се стрелна на нисичката платформа, служеща като сцена и подхвана с мощният си глас песен, песен за демони, за войни, за страх и за смърт и за храброст. Верен на стила си, гигантът виакше с пълен глас и само някои думи се различаваха. Наглед хаотичното крещене и реване обаче си имаше собствена мелодия и собствена красота, а сега бяха и с акомпанимент от флейта.
[целта на песента е да създаде дъндания и хаос, в които всеки да има шанс да се измъкне]
[целта на песента е да създаде дъндания и хаос, в които всеки да има шанс да се измъкне]
Отишъл принца при царя:
- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето?
- Да, ето ръката на принцесата...
- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето?
- Да, ето ръката на принцесата...
(Аз не видях зеленоока дама ма сигурно това ще да е Андрия)
Андрия не обръщаше внимание на гоблина поради две причини. Първо тя все още му бе обидена и второ, тъй като бе на маса до прозореца, Андрия беше забелязала стражите и внимаваше какво ще направят. Това все пак не и попречи да падне от стола, когато вратата се трясна. След малко нещо я накара да се изправи - това беше песента на Ме. За втори път днес Андрия се сблъска с една много комична ситуация, но този път не и беше до смях. Тя се обърна към стражите:
- Ъъъ, кого по точно арестувате?
Въпроса и дойде точно след този на Ашли.
Андрия не обръщаше внимание на гоблина поради две причини. Първо тя все още му бе обидена и второ, тъй като бе на маса до прозореца, Андрия беше забелязала стражите и внимаваше какво ще направят. Това все пак не и попречи да падне от стола, когато вратата се трясна. След малко нещо я накара да се изправи - това беше песента на Ме. За втори път днес Андрия се сблъска с една много комична ситуация, но този път не и беше до смях. Тя се обърна към стражите:
- Ъъъ, кого по точно арестувате?
Въпроса и дойде точно след този на Ашли.
Veni, vidi, vici
Skype - intermission644
Skype - intermission644
- Mistral
- Гвардеец
- Контакти:
- Ха! - отвърна стражът с усмивка. - Вземи се отпусни малко. Една игра утре?
- Не, май ще пропусна този път. Пък и само пак ще си изгубиш залога.
- Какво те кара да мислиш, че пак така ще ти излезе късмета?
- Не е до късмет, Капитане, а до умение.
- Разбирасе, Хери, разбира се. Ще го видим утре това. Ей, Хан - подвикна стражарят тръгвайки към тезгяха - дай по една малка на мен и хората ми, че скоро ни почва смяната.
- Спокойно, майтапи се Капитана - отвърна тихо на Ашли по-нисичкия от стражите. - Той си е такъв.
- Ти какъв си? На месечината поредния трубадур ли? - бе попитан от третия страж Ме. - Нищо против новия собственик, ама не умее да ви подбира.
- Та, идвате ли? - запита Херис и без да чака отговор тръгна към стълбите.
- Не, май ще пропусна този път. Пък и само пак ще си изгубиш залога.
- Какво те кара да мислиш, че пак така ще ти излезе късмета?
- Не е до късмет, Капитане, а до умение.
- Разбирасе, Хери, разбира се. Ще го видим утре това. Ей, Хан - подвикна стражарят тръгвайки към тезгяха - дай по една малка на мен и хората ми, че скоро ни почва смяната.
- Спокойно, майтапи се Капитана - отвърна тихо на Ашли по-нисичкия от стражите. - Той си е такъв.
- Ти какъв си? На месечината поредния трубадур ли? - бе попитан от третия страж Ме. - Нищо против новия собственик, ама не умее да ви подбира.
- Та, идвате ли? - запита Херис и без да чака отговор тръгна към стълбите.
"Аксиом16" - официален дом на фелинската раса...