Форум - Административни съобщения.
Модератори: hameleona, Модератори
- hameleona
- Админ
Форум - Административни съобщения.
Да имаме и такава тема.
Изчезвам на село, значи много време няма да ме има. Оставям работата на останалите модератори.
Изчезвам на село, значи много време няма да ме има. Оставям работата на останалите модератори.
Сиреч, който не изпрати съобщение до един месец и играта няма активност, се счита, че е замряла... Триенето предлагам да се извърши около септември със започване на учебната година, за да е сигурно, че не е била прекратена само за ваканцията. И триенето да мине през кошчето или архива.
"Аксиом16" - правилната система
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
- Sharky_Dog
- Побеснял Пес
- Контакти:
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
А може ли, стига да не създава прекалено много работа, зачистените форумни игри да отидат в отделен (дори може да е скрит от простолюдието) Архив?
П.П. Сега видях, че има няколко теми от атанас13 в "Аксиом16", които според мен могат съвсем спокойно да бъдат затрити (навярно са от епохата на Големия Бъг, когато човек трябваше да прави разни акробатики за да разбере дали му се е пуснала темата).
П.П. Сега видях, че има няколко теми от атанас13 в "Аксиом16", които според мен могат съвсем спокойно да бъдат затрити (навярно са от епохата на Големия Бъг, когато човек трябваше да прави разни акробатики за да разбере дали му се е пуснала темата).
シャマョツィ
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
Не е нужно да правиш нови форуми, просто нов форум "Архив 2" или както там трябва да се кръсти. Отсяването между теми от форумни игри и нормални теми е лесно, дори ако мога по някакъв начин бих ти помогнал.
Просто в този си вид Архивът е почти нефункционален, тъй като идеята беше необсъжданите теми да отиват там, ако някой някога попадне на нещо интересно, да вземе да го изрови. Това няма как да се случи с форумните игри, евентуално някой да каже "може ли да ми откопаете моята игра?", за което обаче няма нужда тази форумна игра да ни е пречела в Архива, защото се надявам всеки да е помнел какво е водил.
Просто в този си вид Архивът е почти нефункционален, тъй като идеята беше необсъжданите теми да отиват там, ако някой някога попадне на нещо интересно, да вземе да го изрови. Това няма как да се случи с форумните игри, евентуално някой да каже "може ли да ми откопаете моята игра?", за което обаче няма нужда тази форумна игра да ни е пречела в Архива, защото се надявам всеки да е помнел какво е водил.
シャマョツィ
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
- Sharky_Dog
- Побеснял Пес
- Контакти:
- xsmind
- The X factor
- Контакти:
ВАЖНО!!!
Хостинг компанията ще ъпгрейдва сървъра на който е сайта:
Хостинг компанията ще ъпгрейдва сървъра на който е сайта:
Не се шашкайте, ако нещо не се отваря по форумите или сайта!Операцията ще бъде извършена след 00:00 ч., през нощта на 12.04.2011 г. (Вторник) срещу 13.04.2011 г.(Сряда).
По времето, през което ще се провежда операцията, ще има прекъсвания в работата на акаунтите, разположени на този сървър.
- xsmind
- The X factor
- Контакти:
Въпреки, че се съмнявам някой да се втурне да чете форуми в тези късни часове, предупреждавам, че може да има прекъсвания, видоизменения и мутации!
superhosting написа:Операцията ще бъде извършена след 00:00 часа през нощта на 09.07.2011 г. (събота) срещу 10.07.2011 г. (неделя).
От наша страна ще бъде направено всичко възможно реорганизацията да приключи до 06:00 часа на 10.07.2011 г.
- xsmind
- The X factor
- Контакти:
Re: Форум - Административни съобщения.
Това го пише на стария форум, да не се объркате написа:Форумите са прехвърлени на друг хостинг, освен ако не виждате съобщение в което пише, че тепърва ще бъдат прехвърлени, но тогава няма да виждате това съобщение. Въпреки това ако виждате старото, но четете новото, е най-добре да потърсите спешна лекарска помощ, или просто да намалите пиенето и консумацията на леко отровни гъби, или в краен случай да си затворите стария прозорец на браузъра.
Понеже при прехвърлянето счупих няколко пъти базата данни, която е доста древна и в нея съжителстват почти всички известни енкодинги и в момента е залепена с плюнка, косъм и парче тиксо(втора употреба), съм направил и конверсия на форума към пхпбб3 - http://axiom16.com/forum (същото, като това, ама без s), ако някой има желание да ходи да разглежда там... да ходи да разглежда. След това ще проведем демократично гласуване в което новата версия убедително ще спечели и ще замени старата.
Хау! Аз казах!
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Сега къде пишеме основно?
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Значи съм нацелил точното място =)
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
Йоу! Сайтът нещо не баца като хората - всеки от линковете дава "Error establishing a database connection". Тъй като не само на axiom16.com ми се случва, проблемът може да е и в моя телевизор. Кой може да провери какво не е у ред? Да пиша на Екса?
シャマョツィ
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Ще му пиша на екса.