Предложения за форума
Модератори: hameleona, Модератори
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
А, метафорум си е ОК.
"Аксиом16" - правилната система
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
- lowstef
- Phantom Lord
- Контакти:
Правила си има - ни мъ кефиш, штъ режъ!
Според мен си караме по инерция от "старото място", но наистина е добре да помислим по въпроса за тукашни си правила. Което и ще направя в скоро време (което при мен напоследък означава след една седмица най-рано ).
В тази връзка, се сещам да предложа на батГойко и xsmind един форум тип "задната стая на рпг.бг" (може да се казва "Модераторите"), където малкият ни и сплотен екип да си спами на воля и да заговорничи срещу потребителите... ъъъ, имах преди да обсъжда важни неща, естествено
Според мен си караме по инерция от "старото място", но наистина е добре да помислим по въпроса за тукашни си правила. Което и ще направя в скоро време (което при мен напоследък означава след една седмица най-рано ).
В тази връзка, се сещам да предложа на батГойко и xsmind един форум тип "задната стая на рпг.бг" (може да се казва "Модераторите"), където малкият ни и сплотен екип да си спами на воля и да заговорничи срещу потребителите... ъъъ, имах преди да обсъжда важни неща, естествено
Който ме харесва е прав! Който не ме харесва е прав! Който не му пука за мен не е прав!
The leather armies have prevailed
The Phantom Lord has never failed...
Fall to your knees and bow to the Phantom Lord
- lowstef
- Phantom Lord
- Контакти:
Май трябва по-скоро да решим въпроса с правилата, служебния форум и "Кошчето". Вижда се че има нужда. Видяха ме че съм болен и айдеее... на главата отгоре! Амаха
Който ме харесва е прав! Който не ме харесва е прав! Който не му пука за мен не е прав!
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
Правила за този форум има, не знам само доколко ви вършат работа. Предложение - преместете ги тук, в "Метафорума" заедно със "Съветите...". Тамън и аз имам един съвет да допълня (то всеки се е сетил, ама айде, да звуча компетентен, да изглеждам капацитет ): ако някой линк, започващ с урл "forums.rpgbg.net/...", от този форум не баца, това навярно е заради местенето на форумите. Та в такъв случай заменете тази част, която споменах с "www.axiom16.com/forums/..." и ако не стане... не съм аз виновен !
А то можем да направим нещо за тези линкове, ама не съм сигурен, че трудността на упражнението отговаря на ползите от него.
И като стана дума - както в "Приключение с меч и магия", така и в "Замъка на престола" посоченият като сайт на системата е "www.acsiom16.com", т.е. старият сайт, та се чудех дали не може да се направи нещо по въпроса. Знам, че опасността е само хипотетична, ама не можем ли да облекчим мъките на заблудените фенове, които още не са открили призванието си, ама им предстои да го сторят (книжките все още се продават)?
А то можем да направим нещо за тези линкове, ама не съм сигурен, че трудността на упражнението отговаря на ползите от него.
И като стана дума - както в "Приключение с меч и магия", така и в "Замъка на престола" посоченият като сайт на системата е "www.acsiom16.com", т.е. старият сайт, та се чудех дали не може да се направи нещо по въпроса. Знам, че опасността е само хипотетична, ама не можем ли да облекчим мъките на заблудените фенове, които още не са открили призванието си, ама им предстои да го сторят (книжките все още се продават)?
シャマョツィ
- xsmind
- The X factor
- Контакти:
Не можем за съжаление, както предполагах, след като е изтекъл, някакакви майстори веднага са го регистрирали и все още не го пускат. Общо взето, ако не си вземеш домейна в гратисния период след изтичането... го губиш. Сега има два варианта, ако няма никакви посещения, тия които са го регистрирали е възможно да го отрегистрират и пак да стане свободен. А може и да го пуснат на аукцион, но цената му ще бъде 50+$. Тия дни пак ще проверя как стоят нещата, но се съмнявам да са се променили толкова скоро.
Другото упражнение ще е малко трудно, не зная дали изобщо ще мога да го направя и да е коректно.
Другото упражнение ще е малко трудно, не зная дали изобщо ще мога да го направя и да е коректно.
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
Стефан в темата с архива написа:Тук отиват по-старите теми. Ако някой види нещо интересно, трябва само да постне и съответната тема в най-кратък срок ще намери място в някоя друга подходяща за нея секция.
Амиии, как да възобновя тема от Архива, когато немога да пиша в нея?форума при опит за отговор в една от темите написа:Само Модератори могат да отговарят в този форум
В частния случай се опитах да дигна темата с НИП-овете за да не отварям нова такава.
- lowstef
- Phantom Lord
- Контакти:
Е, той и Стефан щеше да пише друго, ако знаеше как са нещата. Може да си остане така, а желаещите да възобновят стара тема могат да ми праскат по едно ЛС. За мен е все едно, всъщност, все ще местя теми.
Йеп, прав си, ще направя някакво лого с този размер и ще го дам на Ексесмайнд да го сложи.
"Аксиом16" - правилната система
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
Не ми отчита темите като прочетени, дори ако съм последният писал по тях. Не е голям проблем, но е досадно, така че вижте има ли нещо при вас. На други форуми със същия базов софтуер този проблем не присъства!
Последна промяна от Асен на ср апр 18, 2007 4:54 pm, променено общо 1 път.
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife