Страница 1 от 1

Малко позакъсняла секция, но все пак...

Публикувано: пон мар 24, 2008 2:07 am
от BatGojko
Е, както се вижда, отворих нова секция, в която да се обсъждат книгите на ФФ. Тук няма да става дума само за книги по А16 и свързаните с нея светове, тъй като планувам да има малко по-голямо разнообразие на книги в бъдеще (а и още сега с Ралмия, макар, че и тя си има приложение за А16). Предполагам на по-късен етап ще се появи и отделен сайт за тях, тъй като те няма какво да правят на Аксиомския, но дотогава, поне да си имат тема горките.
Е, тук е мястото където ще можете да давате мнения и препоръки, хвалби и хули.
Добре е да не се отварят твърде много теми за една и съща книга - най-добре е даже да си има една основна (да кажем "Замъкът на престола") и само ако е необходимо да се отварят помощни (като например "За всички, които считат, че Замъка на престола съкс..."), които вече да изискват конкретна тематика.
Е, в тази обща подтема ще може да давате и всякакви други съвети (например "Бе вие няма ли най-стене да преведете нещо, ами ще ни мъчите само с български автори? Ай сиктир значи - земете се в ръце, майна!") и всякакви други неща, касаещи книгоиздаването.
За всичко, което е конкретно за Аксиом си има други теми.

Публикувано: съб окт 11, 2008 10:26 pm
от geca_pi4a
Искам да попитам, тъй като съм нов и все още не се ориентирам добре, издателството Фентъзи Фактор издава ли и други български фентъзи книги и как става това? Имам едно на ум като питам!

Публикувано: нед окт 12, 2008 2:06 am
от BatGojko
Издава... Или поне има планове за това. В момента в разработка са 1 книга по Магландиум, един сборник с разкази, които нямат нищо общо Магландиум, още разкази, в неизвестен стадий и т.н. Така че всичко, което преценя, че може да предизвика интерес има шанс да излезе изпод ФФ.

Публикувано: нед окт 12, 2008 8:57 pm
от geca_pi4a
Благодаря за информацията! Разбрах, че Вие определяте кои книги да издавате, затова не с лошо чувство и без да се натрапвам, просто искам да попитам дали има някакъв начин да се свържа с вас и да надзърнете в ръкописа ми?

Публикувано: вт окт 14, 2008 4:44 pm
от BatGojko
Съвсем възможно е ;) Прати ми го на пощата f_factor@mail.bg
За да си сигурен, че няма да се слоупотреби с правата ти (няма такъв шанс, но човек трябва да е спокоен) препрати и CC до някоя твоя поща или такава на твой приятел. Така ще имаш доказателство кога си ми дал ръкописа (прави се често като застраховка, така че аз го считам за нормално и няма да ме обидиш).

ПП: Не обещавам колко бързо ще намеря време за прочитане на текста.
ППП: В никакъв случай не ми пращай истински ръкопис. Причините са две - 1) не се чете лесно и 2) най-вероятно ще е оригинал, а аз не искам да нося отговорност за загубването му.

Публикувано: пет окт 17, 2008 10:06 pm
от geca_pi4a
Благодаря за полезната информация, ще видя какво да направя!

Публикувано: ср окт 27, 2010 8:37 pm
от Gallean
Какво става с изнамирането (май се откриха всички) и качването на броевете списание Фентъзи фактор?

Публикувано: пон дек 20, 2010 7:32 pm
от BatGojko
Намерени са всички. Аз вече съм, си сетнал новия офис, така че може би... може би... ;) Дано скоро да се наканя. Имам всички условия, просто ще трябва да жертвам една събота и неделя.
Ще опитам да е максимално скоро, но Януари ще е напрегнат месец, очаквме към края му да имаме готовност за пускане на първата игра на новото ни студио за игри "Севидж Дриймс" (за което между, другото ще пусна повече инфо след нова година).
До тогава весели празници!