Коментари по приключението
- del_mtg
- Войн
- Контакти:
Коментари по приключението
Бях извън София за 2 дни и затова чак сега ще почнем. Ето, че и Асен си има герой,но от Ivan90 - ни вест, ни кост. И без това бях скептично настроен за него(не съм го мяркал досега във форумите). Мисля да започваме без него. И без това първоначалната бройка беше 5 героя.
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
До момента ми харесва . Санкционираш ненужните убийства, оевидно... браво! Писнало ми е от "убихте го в кръчмарски бой... брях, мечка му майка, вие сте били велики герои, значи!"
А.
А.
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife
- Vilorp
- Личен Маг На Краля
- Контакти:
По въпроса със стражата... В едно друго приключение се набутахме в едно сели с 400 души население, оказа се че там има 20 души стража и храмове на всички познати богове в комплект с обсужващия персонал, да не забравя и двете кръчми и страноприемницата... Та имам в предвид, надявам се да не изпреварвам събитията, че в малко село като това дет сме в момента не би трябвало да има подобен "гаринизон", а в най-добрия случай някой който в свободното си време е и падар.
- Асен
- Гад със стил
- Контакти:
Мда, моя грещка. Виж допълнението-не виждам смисъл да пиша втори пост, щом никой друг не е писал:).
П.П.: Измъквайте се по-бързо! В стаята все ще има чаршафи за въже-той я беше качил горе именно, за да използва леглото:). Аз пък ще си практикувам способностите да убеждавам хората (в цифрово изражение-13+3 зара, с Улеснение заради татуировките на гарван и вълк-наистина не бих имал нужда от оръжие:)).
П.П.: Измъквайте се по-бързо! В стаята все ще има чаршафи за въже-той я беше качил горе именно, за да използва леглото:). Аз пък ще си практикувам способностите да убеждавам хората (в цифрово изражение-13+3 зара, с Улеснение заради татуировките на гарван и вълк-наистина не бих имал нужда от оръжие:)).
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
Аз съм духа на дел:
-Хайл, живи! В момента нямам връзка с Вашия свят (а именно интернет връзка). Не си мислете обаче, че ГОЛЯМАТА игра е завършила, ооо съвсем не си го мсилете. До няколко дни ще бъда възкресен в храма на интернета и....
-Хайл, живи! В момента нямам връзка с Вашия свят (а именно интернет връзка). Не си мислете обаче, че ГОЛЯМАТА игра е завършила, ооо съвсем не си го мсилете. До няколко дни ще бъда възкресен в храма на интернета и....
Отишъл принца при царя:
- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето?
- Да, ето ръката на принцесата...
- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето?
... И Елфрик се изтърси като от небето. Всъщност, буквално така си и беше... появи се от нищото и падна насред групата. Прие го като знак на съдбата, така че просто се представи и продължи с тях!
Дел, сигурен л иси, че за Елфрик гвориш?Елфрик слезе от каруцата и тръгна уверено напред.
- Ходете точно по мойте стъпки, ако ви е мил живота.
---
Спокойно. Израстнал съм в околността и отлично познавам пътя. Труповете са на близо, няма нищо опасно.
Отишъл принца при царя:
Препоръка - на ЛС се разбери със всички колко души ще играят и колко -не
ю Препоръка - допълни групата поне до 5 човека.
А мудния стил на игра...ако не се вземе в предвид, че 2 месеца не писа нищо (офдфдгсфд) си ми ахресва. От началото започна страхотно, да видим как ще продължи!
ю Препоръка - допълни групата поне до 5 човека.
А мудния стил на игра...ако не се вземе в предвид, че 2 месеца не писа нищо (офдфдгсфд) си ми ахресва. От началото започна страхотно, да видим как ще продължи!
Отишъл принца при царя:
Балтата имат ли нещо общо с това?
http://store1.data.bg/vorac/creepy%20swamp.bmp
http://store1.data.bg/vorac/creepy%20swamp.bmp
Отишъл принца при царя: