Интро:

Архив - Форумни Игри
Потребителски аватар
hameleona
Админ
Мнения: 3214
Регистриран на: пет яну 30, 2004 12:09 pm
Местоположение: Somewhere around nothing...

Интро:

Мнение от hameleona » съб апр 12, 2008 11:20 pm

Момичето се изви под удъра на бича, а от устните й изезна тих стон - не й бяха останали сили за писъци. Копринения бич бе превърнал гърба й в червена дреха. Стоящия наблизо магьосник заключи, че не й остава много до момента в който ритуала щеше да бъде способен да се осъществи. Зашепна заклинанието и размърда ръце в тайнствени жестове.
Кръвта от гърба на момичето започна да сменя цвета си. От червена стана на синя, а после и на жълта. И пак на червена. И така отново и отново. А удърите на бича не спираха ли не спираха... Изведнъж тялото й се извив дъга а от устните й се изтръгна нечовешки писък. Очите й се подбелиха, и изражението и стана изключително спокойно. Устните й се размърдаха и неземен глас проговори:
- И така, Егрос, защо ме викаш? Откъсваш ме от забавленията ми! - гласът явно принадлежеше на създание, което е раздразнено.
- Както знаеш, Саледис, търсенето продължава, но не бих казал, че е особено успешно! Твоите миньони се провалят на всяка крачка! Настояваме за личната ти намеса, иначе Съветът ще те накаже!
- Направо ти повярвах, Ергос. Направо. Ти нямаш никаква власт в Съвета...
- Ще се учидиш, как се променят нещата Саледис! По силата на Третия Договор те призовавам да свършиш своята част от сделката!
- Добре! Ще намеря Носителя! Но само чакай да ми паднеш в ръчичките...
- Свободен си! - Извика мага и се изплю на земята. Винаг ибе ненавиждал тоя демон. Погледна отпуснатото тяло на момичето и от ръцете му излезноха струи синя светлина. Раните на гърба й се затвориха и в очите й се върна съзнанието. - Отведи я в килията. Може да е полезна.
Слугата гоблин се усмихна похотливо и започна да отвързва момичето. Мага го изгледа строго и му заповяда с твърд глас:
- Нищо друго, Гадр, нищо друго. Просто я заведи в килията! - Само ако съветанаучеше каква игра е започнал да играе...

Заключена