Страница 1 от 1

Генератор на зарове

Публикувано: пет окт 10, 2008 10:25 am
от BatGojko
Зарове:

http://www.sivosten.com/upload/dice/DiceRoller.htm

/оригинално пуснато от Галеан/

Публикувано: пет окт 10, 2008 12:39 pm
от Gallean
Още един линк:
http://www.hwx.it/wizards.com/

На този сайт можете да си регистрирате акаунт, на който да мятате зарове. Бонуса е, че ви пази резултатите (плюс модификаторите и крайния резултат), така, че да можете да "докажете" на другите хора колко сте метнали. Аз лично не бих го позлвал, но определени хора вярват само на такава зарометачка.

Ето пример:
http://www.hwx.it/wizards.com/dice.php?sid=2683#101319
Сесия "пробна", с бележка към нея "за аксиомци". Така, че да не може да се каже, това не е конкретното хвърляне. "Действие едно" може да бъде всичко и тн.

ПП: Ако се разровите можете да видите и други българи за какво ползват зарометачката ;)

Публикувано: пет окт 10, 2008 1:14 pm
от BatGojko
Започвам да изпитвам някакво любопитство, за какво ли може да са ползвали зарометачката...
Да, иначе да се пази лог е добре, засхтото мозе да си водисх и бележки, а може да показвасх и на другите, ако ги интересува. Малко странно изписва резултатите от 3 зара, като:
5/6, 1/6. 3/6
Гледат се само първите цифри явно, но тъй като е за многостени отзад изписва и с какъв зар сте го постигнаели. Наистина удобно и необходимо при многостенни зарове.
Регистрацията е лесна и няма да имате проблем. Аз лично ще я пробвам, за да мога да си сверявам и старите резултати (понякога се интересувам).

Публикувано: пет окт 10, 2008 8:44 pm
от Kid
Простичко. Вместо да ме карате да хвърлям зарове за всеки удар просто ще си ги хвърляте сами и ще ги гледаме тук директно. Търсим нещо лесничко като интерфейс и удобно за всички.

Все още се чудя дали самите хвърляния да не си ги правя лично и да ви "описвам" само крайния резултат литературно. Ако не харесам никакви "зарометачки" ще използвам този вариант.