Организационна

Форумна игра по Аксиом 16.

Модератор: cherno_slance

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Организационна

Мнение от cherno_slance » пон юни 08, 2009 7:23 pm

Такааа - дойде време и аз да предложа форумна игра.

Действието (естествено) ще се развива в Магландиум в периода, фиксиран в книгата.

Героите ще се конструират по следния начин - пращате ми описания на техния външен вид, история, характер и навици, след което обсъждаме кои умения искате, на кое ниво, кой левъл трябва да е героят и т.н.

След намирането на героите, ще избера окончателно и дестинацията, от която започва приключението.

Действието ще е предимно социално (интриги), със загадки, логически ребуси и (естествено) битки. Често със създания, които не могат да бъдат убити просто като ги налеете с демидж.

За предпочитане е да сте хора, като избора на друга раса е допустим, но след обосновка защо и какво искате точно да изиграете, което не може да се изрази чрез игра с човек.

Задължително групата трябва да се познава и да има изградени отношения. Хватки от рода на запознанство в кръчмата, вредят, вместо да помагат. Всички работите за графиня Мария Талд ин Арит, благородничка от Мидена.

Очаквам по два поста на месец. Правилата за игра са следните - виж тук: http://axiom16.com/forums/viewtopic.php ... sc&start=0
Всъщност, понеже даденият линк е към цяла тема, в която има промени, постът, в който са резюирани промените, не е първият пост в темата. http://axiom16.com/forums/viewtopic.php?p=107610#107610 - пряк линк!

Може. Но му прати био то, за да наместим някой детайли.

Да уточня нещо свръх-важно.

1.
Имате си база - едно малко имение в градските покрайнини на Акримаз, с нотариални договори на името на един стар, глух и полусляп дребен благородник. Към имението има приют, заради който влизат и излизат много хора/и не само от него. Тъпкано е и с милосърди сестри, лечители и нагор-саак-и (хирирузи), а отделно си има и малка работилничка за разни работи, която официално поправя безплатно на бедняците от околността разни вещи и инструменти.
Принципно, ще започнете от там - екипировката ви е безплатна, но все пак не се уливайте (за по-специалните неща, ще си поговорим лично)
Неколцина от персонала на приюта знаят кои сте и кога да ви предоставят неколцина полупразни складови помещения за изключително ваше ползване.

2.
Освен при екскортна мисия, на практика няма да се виждате с работодателката си лично. Имате си Отговорник, който не идва с вас на мисии, но с когото обсъждате задачата, предлагате си плана и той след ден два на справки и уреждане на организационни въпроси, ви казва необходимите за вашия план явки, местни помощници с тяхната степен на осведоменост, налични пари и т.н.

3.
Може и с герои деца, стига тяхната Си, Пр, Ловк, Издр да са близки до минималните. Интелектът по Аксиом 16 е колкото израз на развитие, толкова и на вродени качества на ЦНС, така че той може да е непокътнат. Проблемът е, че дете със 12-сет на Певец или Лидер се забелязва и запомня изключително. лесно
4.
Самият факт, че знаете за кого работите, вече говори за огромно и трудно спечелено доверие. От героите ви ще се очаква да си стискат езика зад зъбите за тайните на работодателката си, да измислят правдоподобни легенди за съвместното си познанство, вървене и обитаване на една и съща страноприемница, да идват и да си отиват незабелязани.
Принципно, групата има показател ЖЕГА: който е от нула до 40 и се трупа при следните обстоятелства (в примерна таблица):
- 1 точка за всеки открит от местните труп по време на мисия (не самото убийство, а намирането на тялото).
- 1 точки за неразкрито убийство на обикновен човек
- 2 точки за неразкрито убийство на човек от средната класа (дребен търговец, добър занаятчия, безимотен Х-по ред син на дребен благородник)
- 3 точки за неразкрито убийство на благородник
- 4 точки за неразкрито убийство на високопоставена личност с реална власт.
- 5 точки за всеки останал жив очевидец на престъпление
- 5 точки за попадане на член/ове от групата в затвора за провинение, което няма връзка с работата му/им при работодателката
- 10 точки, за всеки останал жив, външен за групата човек, чиято помощ сте ползвали твърде усърдно и той е разбрал какъв е крайния резултат от помагането му (точките се трупат, дори и ако същия човек е вербуван успешно и е дал 20 точки Доверие)
- 20 точки за всеки останал жив, външен на групата човек, който е разбрал за кого в действителност работите. Точки не се натрупват при заловед да го оставите жив.
- 20 точки за неизпълнение на заповед (но ако в последствие на нарушаването успешно е постигната целта, целяна със заповедта, се дават 30 точки Доверие). разбира се, това не спестява обясненията, които ще се дават след това, при прибиране в базата на групата.
20 точки с последващи обяснения, за убийство на личност, за която знаете, че е на явна или тайна служба при работодателката ви.
20 точки за плен от противникова организация или вкарване в затвора за обвинение в престъпление (не е нужно да са го извършили), достатъчна е опасността при разпитите да кажат за истинските си деяния и шеф.
30 точки за продължителен престой в плен или в затвор, съпроводен с разпити, при които е изтръгната информация за действителни престъпления.
Самоубийство - доброволно споделена със стражата информация за групата и работодателката.

Жегата се неутрализира с точки Доверие, които се трупат по следния начин:
- 1 точка за всеки ден преди престъплението, прекаран в дадено място или в обкръжението на пострадалия/близките му
- 2 точка за всеки ден след престъплението, прекаран в дадено място или в обкръжението на пострадалия/близките му. Но пък бързото изсулване също си има своите предимства.
- 1 точки за услуга на обикновен човек
- 4 точки за услуга на човек от средната класа (дребен търговец, добър занаятчия, безимотен Х-по ред син на дребен благородник)
- 6 точки за услуга на благородник
- 20 точки за услуга на високопоставена личност с реална власт.
- 5 точки за всяко спечелен на страната на групата страж (без началниците, те са в горната точка).
- 20 точки, за всеки останал жив, външен за групата човек, чиято помощ сте ползвали твърде усърдно и той е разбрал какъв е крайния резултат от помагането му, но сте успели да вербувате на ваша страна (който резултат обаче е рискован, но все пак възможен)
- 20 точки за всеки останал жив, външен на групата човек, който е разбрал за кого в действителност работите и успешно сте вербували. В този случай точките Жега и Доверие се неутрализират - но ако има заповед да бъде оставен жив изобщо няма точки жега, поради което групата е на далавера.)
- 30 точки за успешно изпълнена мисия (приема се, че работодателката "зачиства и замазва" след вас в някакви граници). Отделно от 30 те точки доверие, си вървят и чистите награди.
- 30 точки за нарушаването на заповед, ако от това успешно е постигната целта, целяна със заповедта.
- 20 точки за убийство на предател, за която знаете, че е на явна или тайна служба при работодателката ви.
- 30 точки за разкриването на предател, за която знаете, че е на явна или тайна служба при работодателката ви. Условието е предателят да не разбере, че е разкрит, да се научи за кого работи и каква е целта на мисията му.
40 - точки - запазване на мълчание дори и по време на мъчения от противникова организация или стражата.

При натрупването на 41 точки жега (Тоест разлика между Жега - Доверие), групата подлежи на санитаризиране от Отговорника си (което е кът сцена без право на обжалване).
След всяка успешно приключена мисия таванът на точките жега се вдига с десет, като при достигане на 80 точки оцелелите от групата стават отговорници на отделни групи (което на този етап на играта, звучи като пенсиониране).
Приключването на играта с повече точки Доверие, отколкото Жега, носи бонуси и награди.


Също така уточнявам, че атмосферата на приключението ще е на границата на допустимото, с оглед добрия тон и основната възраст на форумците. Но наистина държа на разликата между художественото описание на убийства и секс и вулгарния натурализъм - второто ще се реже здраво от постнатите текстове.

Също така, сега му е времето да задам официално запитване до админите, дали мога да направя фиктивен потребител, чиято парола ще пратя на участниците в приключението. В неговата поща ще има писма-описания, със заглавие, което подсказва кой играч, при кое действие и момент трябва да прочете написаното вътре. Така играчите ще могат да пишат сравнително дълги като текст и ходове постове с важни в тях действия. При това без задължително да прекъсват, за да видят моята реакция.
Ако обаче идеята е неприемлива, здраве да е - няма да се коркаме за това!


П.П. Приюта е към дома на благородника (споменавам го, ако не е ясно), като прислугата там е отделно от служителите на приюта (но също ви познава много добре). В дома на дребния, стар и полуглух благородник има три големи стаи в западното крило, оформени като библиотека. Наистина добра библиотека с инфо по география, военна история, куртурата и обичаите на далечни народи и т.н и т.н, макар че наистина тайната информация е в едно мазе под основните сгради.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Vilorp
Личен Маг На Краля
Мнения: 4252
Регистриран на: пон фев 07, 2005 12:42 pm
Местоположение: Княжево под Копитото
Контакти:

Мнение от Vilorp » пет юни 12, 2009 1:03 pm

Понеже няма „Въпроси и коментари” ще приема че това е точната тема:
Слънце прехвърли изискванията си в първия пост в настоящата тема за де не се налага да преравям другата ако имам въпрос, а иначе сега ще потърся онази част за която е писал Хелзинг с наклонностите и ще я попълня към Ринсето.
Всичко на тоз грешен свят е относително...
Изображение помогни на форума!
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва !!!
А, да: татко съм.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » съб юни 13, 2009 4:41 pm

Асене, не дочаках от теб пускане на героя ти!

Това значи, че утре получавате въвеждащ пост, без ...уф, що ме бъркаш така, бе човек? Нали ти е готов героя, толкова ли е трудно да го метнеш тук?
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » съб юни 13, 2009 8:32 pm

cherno_slance написа:Асене, не дочаках от теб пускане на героя ти!

Това значи, че утре получавате въвеждащ пост, без ...уф, що ме бъркаш така, бе човек? Нали ти е готов героя, толкова ли е трудно да го метнеш тук?
На по-високо ниов се изчислват по-трудно. А първият герой го и загубих...
Имаш ЛС с нещата, които не подлежат на промяна.
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » чет юни 18, 2009 5:11 pm

Много се извинявам, че не си сдържах на обещанието, но ми изскочиха две, три организационни задачи, заради които съм препускал из града като хамав.

Но намерението е налице и въвеждащият пост ще го имате възможно най-скоро
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » нед юни 21, 2009 9:22 pm

Редът на писане, поне за тази сцена, е Асен, Ирика, Вилорп, Хелзинг.

Съобразявайте се поне относително със старанието ми във въвеждащия пост.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Irika
Вълк
Мнения: 12
Регистриран на: нед юни 14, 2009 6:29 pm

Мнение от Irika » пон юни 22, 2009 2:14 am

cherno_slance написа:Редът на писане, поне за тази сцена, е Асен, Ирика, Вилорп, Хелзинг.

Съобразявайте се поне относително със старанието ми във въвеждащия пост.
Ние ще се съобразяваме с това, поне аз, защото винаги го правя, но защо Асен пише пръв, след като аз съм пусната да ги намеря тях. Не трябва ли да пиша и да метна една психология, или те сами ще ми се поднесат на поднос? Съмнявам се, да си ме пуснал да търся други хора...

Потребителски аватар
Vilorp
Личен Маг На Краля
Мнения: 4252
Регистриран на: пон фев 07, 2005 12:42 pm
Местоположение: Княжево под Копитото
Контакти:

Мнение от Vilorp » пон юни 22, 2009 9:54 am

Както аз виждам нещата:
Аксен пише: бяхме в кръчмата и разпивахме
Ирика: Влиза в кръчмата мерва един който кажа годе отговарят на описание и пита: вие ли сте онея хора за онази работа по оная поръчка и ще работим ли?
Вилорп: Да бе да, да се захващаме за работа, само хелзинк га приключи със закуската.
Халзинг: Спира да пие от вратната вена на кръчмаря, бърше бърни и заявява: Готов съм кой е следващия.

И после или пак се повтаря и вече пишем кой когато сфарии
Всичко на тоз грешен свят е относително...
Изображение помогни на форума!
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва !!!
А, да: татко съм.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон юни 22, 2009 12:06 pm

Много си далеч, Вилорп. Дори не е "хладно", за "топло" да не говорим. Ирка и Асен много добре знаят за какво става въпрос!
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Vilorp
Личен Маг На Краля
Мнения: 4252
Регистриран на: пон фев 07, 2005 12:42 pm
Местоположение: Княжево под Копитото
Контакти:

Мнение от Vilorp » пон юни 22, 2009 12:31 pm

А нас ще ни посветиш ли все някога =)
Всичко на тоз грешен свят е относително...
Изображение помогни на форума!
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва !!!
А, да: татко съм.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон юни 22, 2009 3:11 pm

Съвсем просто е - пишете постове, които като текст (тоест обем и художествено качество) приблизително съответстват на въвеждащия пост.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » пон юни 22, 2009 7:34 pm

Само ви напомням да погледнете правилото за зползването на не-бойни умения... ;)
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » чет юни 25, 2009 10:03 am

Само ви напомням на вас, юнаци, че използвате въпросната "миришеща на тоалетна дупка" и далеч по-луксозните подземия към приюта и "къщичката" на домакина-благородник.

Калисто я заговориха, така че Ирика е преди всички.

Добавано:

Вилорп, по-долу дадения пасаж си заминава от текста ти:

", която много съсредоточено гледаше към трима темерути в отсрещния край на помещението, чията работа определено не беше чиста, ако се съди по това, че на ботушите на единия имаше засъхнали кафяви петна за който Ринсуид можеше да е сигурен и без обстоен химичен анализ, че преди са текли в нечии вени."

В скайп говорихме защо. Ако действието й беше насочено срещу вас, щеше да имаш право на защита независимо от успеха на заровете й, защото системата не е направена за плеър срещу плеър (и следователно системния успех не бива да предрешава нещата). Но в случая действието й е неагресивно и няма смисъл да се защитаваш дори и чрез наративен контрол, като използваш, че не ви е уточнила като описание. Ако чувстваш необходимост, ще върна пасажа и ще влезете в игра на криеница с нея.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон юни 29, 2009 4:56 pm

Позволявам си втори, пореден пост, щото е важно!
Ирика, имаш да напишеш пет реда реплика на чужд пост!
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » пон юни 29, 2009 7:11 pm

На твое място не бих разчитал да се мине с пет реда... ;)
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » ср юли 08, 2009 11:46 am

Чакам някаква реакция от Декстър, дори и съвсем символична - в противен случай трябва да пиша два поредни поста!
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » съб юли 11, 2009 6:51 pm

Извинявам се на играчите - бях в Котел, без нет и утре ще пусна кът сцената!

Тенкс на Хелзинг!
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Ivan_Helsing
White & Nerdy
Мнения: 875
Регистриран на: вт май 30, 2006 8:23 pm

Мнение от Ivan_Helsing » ср юли 15, 2009 8:48 am

Ей, направихте ми героя на нищо.
1.Хвана се на безсмислен бас от горделивост - а би могъл да бъде горделив само ако става дума за работата му.
2.Спечели баса, и остана при странното същество, което убива всичко мъжко в него.
3.Имаше идея да убие това същество, като убива единствено ако това отговаря на "кодекса" му и след дълго планиране.
Но да кажем, че е бил силно пиян.

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » ср юли 15, 2009 7:44 pm

Можеш да добавиш и Екхардт към списъка на героите с объркани реакции - при това ясно бях написал каква ще му е реакцията в Скайп. Не вярвам това да те успокоява, но колкото - толкова ;).
Сега в какъв ред пишем и има ли такъв?
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

Потребителски аватар
Ivan_Helsing
White & Nerdy
Мнения: 875
Регистриран на: вт май 30, 2006 8:23 pm

Мнение от Ivan_Helsing » ср юли 15, 2009 9:50 pm

Какво да се прави, рисковете на (в конкретният случай полу) фрийформ-а :)

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » пет юли 17, 2009 9:56 pm

Ако бях вкарал и система за социални схватки в домашните правила, щях да съм написал чисто нова система ;).
И все пак това са рисковете на наративния контрол, не на фрийформа. Наративен контрол пред;лагат и много системи, във фрийформа просто няма нищо друго 8) !
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » вт юли 21, 2009 6:00 pm

Със скорост 17, определено изпреварвам Калисто. Сега да видим каква е задачата.
Ход на Водещия, ако някой не се кани да го изпревари.
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

Потребителски аватар
Ivan_Helsing
White & Nerdy
Мнения: 875
Регистриран на: вт май 30, 2006 8:23 pm

Мнение от Ivan_Helsing » чет юли 23, 2009 9:45 pm

До вторник няма да имам достъп до интернет.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон юли 27, 2009 10:09 am

Следващият пост се подготвя с помощта на разговори с вас в Скайп. За сега се е отчел Асен - но вина може да имам и аз, защото събота и неделя не се вяснах в скайпа.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон авг 03, 2009 4:57 pm

Много се извинявам за закъснението си - вината е моя. До два дни ще получите поста си.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Irika
Вълк
Мнения: 12
Регистриран на: нед юни 14, 2009 6:29 pm

Мнение от Irika » пет авг 07, 2009 12:51 am

Чакаме ли нещо? Мисля, че е ред на водещия :wink:

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » пет авг 14, 2009 9:24 pm

Еркхард се кани да направи проверка в стил "да видим мога ли аз да вляза". Комбинираме и със "минавал ли е някой преди мен по този път".
Ако не стане, ще пробва промъкване през нощта по стандартния начин, а резултатте ще очаквам до 2 седмици 8)!
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пон авг 17, 2009 9:55 am

Хубав пост - писал си го в петък, което означава, че започвам да готвя отговор и в петък ще го постна. Ако до тогава другите не направят нищо, ставаш автоматичен водач на групата.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

cherno_slance
Аша'ман
Мнения: 1333
Регистриран на: вт май 20, 2003 1:45 pm
Местоположение: burgas

Мнение от cherno_slance » пет авг 21, 2009 12:52 pm

Тъй - отговорите на Бедредин са дадени вътре в текста ти, Асене! на местата, които си дал като звездички. Знам, че изглежда странно, но така се получава по-плавно. Съветвам всички да препрочетат наново последния към този момент пост за Екхард - вътре е сложена и новата информация от мен.
Обичта е по – силна от омразата. Сърцето е по – силно от огорчението. Усмивката на душата е по – силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » нед авг 23, 2009 3:48 pm

Е, ако трябва, ще ги водя, но двуседмичният срок за писане не е изтекъл, може някой друг да намери по-добро решение.
Отговорите на Бенди са точно това, което очаквам от твоите параноични аристократи... ;)
Сега очаваме Ирика и Иван да пишат, а после си ти, предполагам?
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

Отговори