Демони

Подсекция за мистериозния остров Фелла и неговите обитатели.

Модератор: Mistral

Потребителски аватар
Vilorp
Личен Маг На Краля
Мнения: 4252
Регистриран на: пон фев 07, 2005 12:42 pm
Местоположение: Княжево под Копитото
Контакти:

Демони

Мнение от Vilorp » ср окт 19, 2011 10:03 am

В тази тема ще се попълват съществуващите във Фела демони.

Име - название и кратко описание
Степан на риск - при залавяне унищожаване
Препоръка - при неспазването ѝ се полагат санкции от закона


Сънебродник - малък кремаво бял демон с 6 крайника завършващи с по 4 пръста със смукала. Изключително добър катерач. Промъква се във сънищата и внушава мисли на засегнатите. Ако не успеят да се протовопоставят на психическата атака след събуждане правят страни и зловещи неща.
Степен на риск: висока
Препоръка: незабавно унищожение

Превъплащенец - изключително опасен демон с неизвестна базова форма, приема тази на създание с което е имал физически контакт, като същевременно получава максималните му физически и психически характеристики, без способността да говори.
Степен на риск: много висока
Препоръка: незабавно унищожение

Голям зелен каменояд - прилича на бръмбър рогач, рядко надхвърля един юмрук дължина има кавяво зелени хитинови крила. Разрушава сгради и укрепления ако не бъде спрян бързо. Властите в провинция Мидори плащат 20 до 100 фре за всеки предаден им каменояд. Провинциите от защитата плащат по 2 фре за всеки предоставен им убит каменояд, но неофицялно.
Степен на риск: Незначитела
Препоръка: Предаване в Мидори

Капа - нещо като кръстоска между пиле жаба и кюре. Обитават почти всички реки на Фела и се забавляват като давят плувците. Вероятно те са една то причините фелините да не си падат по плуването. Приличат на огромна ходеща на задните си крака жаба с пилешка човка. Имат нещо като коса на главата си което опасва малко вдлъбнатина на темето им пълна с вода. Без нея капата неможе да издържи на сушата и бързо бързо се връща във водата. Този демон има изключително добри обноски, като отговаря на всеки поздрав по съответния начин, освен това има чак болезнена пристрастеност към краставици. Храни се с телата на удавници и риба.
Степен на риск: Незначителна
Препоръка: носете си краставица или се поклонете учтиво при среща с него.
Всичко на тоз грешен свят е относително...
Изображение помогни на форума!
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва !!!
А, да: татко съм.

Отговори