Търся си група

Форум за форумите и сайта

Модератори: hameleona, Модератори

Потребителски аватар
Durzo Blint
Стар заек
Мнения: 4
Регистриран на: ср мар 20, 2013 10:25 am
Местоположение: София

Търся си група

Мнение от Durzo Blint » ср мар 20, 2013 8:05 pm

Привет

Тези дни случайно попаднах в библиотеката си на "Приключение с меч и магия". Преди време (чети около 5 години) с група съученици се бяхме захванали да играем и играта ни допадна доста. След това обаче дойдоха времената на университети и работа и всеки остана със значително по-малко възможност за хвърляне на магии и сечене с мечове, брадви и други остри предмети. Като цяло освен с Аксиом16 съм запознат и с д20 и д10 системите. Бих искал ако е възможно да намеря група, с която да проведем форумна игра (предпочитам да съм играч, но ако се наложи мога и да разказвам, макар да не съм особено уверен в уменията си). Като играч/разказвач обещавам да съм сериозен, мога да пиша кажи-речи всеки ден по 1 или 2 пъти.

Поздрави

Потребителски аватар
Durzo Blint
Стар заек
Мнения: 4
Регистриран на: ср мар 20, 2013 10:25 am
Местоположение: София

Мнение от Durzo Blint » пет мар 29, 2013 6:34 pm

Малко повече инфо за мен - студент съм в СУ 2ра година и откъм време съм сравнително свободен (събота и неделя при предварителна уговорка винаги, ако играта е "на живо"). Аксиом 16 беше първата система, по която съм играл, но след това натрупах опит с д20 (3.5, малко D&D 4 и Pathfinder) и се пробвах с World of Darkness, но там групата се разпадна преди да навлезем сериозно в историята. Като цяло не съм "hardcore" играч - за мен най-забавната част е интеракцията между героите и света, а не създаването на Ултра-Мега-Гига небалансираното животно, което е на диета от драконово месо и си пали цигарата от огньовете на Ада. Като герои съм играл всичко от танк, през магьосник до съпорт, но както споменах по-важно е самият персонаж да ми е с интересен за разиграване, затова и уменията и статистиките се определят от историята, а не обратното. Като пример мога да посоча един Fortune's Friend (a.k.a Lucker), който разигравах в едно D&D парти. Момчето беше почти безполезно в битка като цяло, но всички сесии се изплатиха, когато избегна стрела в окото, защото намери петак на земята и се наведе да го вдигне.
Не знам какво точно би интересувало евентуален Разказвач ако се замисли дали да ме вземе в група, но питайте и ще се постарая да отговоря :)

Потребителски аватар
Асен
Гад със стил
Мнения: 1948
Регистриран на: съб юни 07, 2003 9:20 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Асен » пон апр 01, 2013 2:15 am

Предполагам, че зависи от Водещия, писал си това, което аз бих питал. Мен лично ме интересува първо стила ти на игра, за което си писал. Но по очевидни причини, всъщност дори по-важно е що за човек си и дали ще ни е комфортно да прекарваме няколко часа на седмица заедно!
"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a Communist."
-Dom Helder Camara, former Archbishop of Olinda and Recife

Потребителски аватар
kartacha
Вечният новак
Мнения: 987
Регистриран на: съб дек 22, 2007 5:11 pm
Местоположение: Хасково
Контакти:

Мнение от kartacha » вт авг 27, 2013 5:59 pm

СУ ли? В София ли си, аз съм. Давай да събираме група, ако искаш...
За феновете на Diablo:
http://diablo-bg.site50.net

Отговори