Поредната глупава идея, която ми хрумна. Да видим какво ще к
Модератори: hameleona, Модератори
- hameleona
- Админ
Поредната глупава идея, която ми хрумна. Да видим какво ще к
Снощи си седях и си мислех, колко ми е приятен света на Ендивал и колко ме кефи системата на Аксиом. И ми хрумна да се съберем с някой и да се опитаме да направим един фенски мод - ендивал със система А16. Навитаци?
Не няма. Много по-лесно ще е просто да се нагоди системата на Е3. Защото има някои сравнително малки неща които да се променя, но ще я опитимизират много. Дори преди време мисля, че бях пуснал в Сивостен и на форума на Бунта едно предложение за много бърз и лесен 2д6 мод.
Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring...
- Haron the son of Erb
- Работник
- Контакти:
- hameleona
- Админ
ами, от три, дето съм започвал да водя, две замряха, една завърши. Двете замряха зради лични проблеми. Това беше просто едно малко предложенийце. Ако не ти харесва - не се обаждай , че хъм... я да видим... ти една организира и тя се провали, аз поне имам една завършена, за разлика от теб, както и още много, наистина много завършени кампании в Ендивал света. Така че, не приемам критика от теб.
ПП: всъщност само за една зарязана се сещам... другата даже не почна... Иначе излезнох от две, защото си имах лични проблеми и нямах време.
ППП: Моето мнение може и да се сметне за спам, но само ще добавя:
Може да почвам много неща, малко да завършвам, но и малко да са, се радвам че са завършени. Корнуел върви, а някъде в къщи е и Регендор - моята си системка, която зарязох, защото реших, че няма как да се изправи срещу енди и аксиом, ако не ми вярваш ще ти дам линк да я разгледаш цялата.
ПП: всъщност само за една зарязана се сещам... другата даже не почна... Иначе излезнох от две, защото си имах лични проблеми и нямах време.
ППП: Моето мнение може и да се сметне за спам, но само ще добавя:
Може да почвам много неща, малко да завършвам, но и малко да са, се радвам че са завършени. Корнуел върви, а някъде в къщи е и Регендор - моята си системка, която зарязох, защото реших, че няма как да се изправи срещу енди и аксиом, ако не ми вярваш ще ти дам линк да я разгледаш цялата.
- Haron the son of Erb
- Работник
- Контакти:
- херцог Авис
- Стар заек
- Местоположение: На връх Арарат, в Божествения дворец "Азисиан палас"
- Контакти:
повечето са по-скоро недомислени - затово лично аз те съветвам да се вслюшаш в мнението на хората и да се хванеш с едно нещо - ама така че да му посветиш целия си "талант/гений"
И настъпи Ерата на Новия Ред - www.rpg.bg
<Wolverine> Твоите стандарти са толкова тореадорски, че за теб "нищо особено" е всъщност комплимент
<Wolverine> Тва вече беше за Авис
<Wolverine> Твоите стандарти са толкова тореадорски, че за теб "нищо особено" е всъщност комплимент
- херцог Авис
- Стар заек
- Местоположение: На връх Арарат, в Божествения дворец "Азисиан палас"
- Контакти:
че какво му е лошото? Стар Уорс е космическо фентъзи и има толкова много почитатели и први такива пари само от сувенири
И настъпи Ерата на Новия Ред - www.rpg.bg
Хамелеоне, ти сериозно ли вярваш, че никой не се е сетил за това твое оригинално решение, да направиш света на Енди със системата на Аксиом? Не, сериозно, това БатГойко го е мислил много преди да излезе Приключение с Меч и Магия, даже мисля че го споменаваше в едно интервю с Боян Спасов(а.к.а. Близард по форумите тук) отпреди 4 години.
И наистина почни да се вслушваш в това, което ти казват хората, че и току виж си постигнал нещо. Останал съм с впечатление, че теб те вее вятър на бял кон, когато приказваш за подобни изяви. И да не говорим за култовия Архипелаг Корнуел, който си чака и чака... По-добре като започнеш с нещо сериозно го завършвай докрай, а не се оправдавай що не си. Сега не знам кой е идЕотът тук или пък диктаторът, ама като ти идват странни идеи, първо ги премисли много хубаво преди да ги пускаш тука.
Обикновено заради недоклатеният им вид ставаш за смях и си често иронизиран и бъзикан. Така че както каза Авис, и аз повтарям - вслушвай се в хорските съвети, па вземе да стане нещо.
И наистина почни да се вслушваш в това, което ти казват хората, че и току виж си постигнал нещо. Останал съм с впечатление, че теб те вее вятър на бял кон, когато приказваш за подобни изяви. И да не говорим за култовия Архипелаг Корнуел, който си чака и чака... По-добре като започнеш с нещо сериозно го завършвай докрай, а не се оправдавай що не си. Сега не знам кой е идЕотът тук или пък диктаторът, ама като ти идват странни идеи, първо ги премисли много хубаво преди да ги пускаш тука.
Обикновено заради недоклатеният им вид ставаш за смях и си често иронизиран и бъзикан. Така че както каза Авис, и аз повтарям - вслушвай се в хорските съвети, па вземе да стане нещо.
Аватар е напълно прав. Не само съм го мислил, но съм го объждал и с хора от екипа на Ендивал, за да направим двустранна конверсия от едното към другото. За съжаление, това не е лека задача, тъй като двете системи са доста различни, ползват различни показатели, които се съотнасят един към друг по различни начини, различни умения и т.н. и т.н. и за да се запази духът на световете ще трябва да се задели разумно количество време, а за жалост с такова не разполагам в момента и идеята събира прах в ъгъла. Иначе съм съгласен, че би било интересно, дори в Магландиум има предвидено място за портал към Ендивал (ако малко се поразтърсите и ще го намерите къде е, сигурен съм, че няма да ви затрудни) именно защото още преди книгата да бъде завършена бяхме решили, че ще направим и такава конверсия, но уви...
"Аксиом16" - правилната система
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
Това с портала е добре, но дали двата вида магии, ползвани в двете игри, ще са съвместими?
Terminators came into being when an Imperium tactician realized that the only thing more deadly having an army of Chuck Norris clones was to wrap them in several tons of armor and hand them weapons normally found mounted to the sides of battleships.
- Ambartanen
- Калфа
Както Авис вече отбеляза, това си е чист Star wars.hameleona написа:не, не ме разбра - мечове и магия плюс космически кораби...
Иначе и аз ще се присъединя към хора- добре, имаш много идеи, но май не осъзнаваш, че всички ги имаме. Разликата между повечето хора и създателите на нещо ценно е, че последните имат волята да си изберат някоя стойностна идея и да отделят за нея достатъчно време и усилия, за да я разработят и доведат до край.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog, it's too dark to read." --Groucho Marx
Много е важно да си готов да отхвърляш идеите си в името на крайния успех и да осъзнаваш, че не всичко твое е гениално (на мен ми отне малко време, за да се науча, но вече, мисля, нямам проблеми с това)
"Аксиом16" - правилната система
Аз като почвам обикновено да създавам нови светове-захванал съм се здраво за някоя система/в случая с Аксиом 16/и просто немога да създам собствени правила-все ги сравнявам с Аксиома!Та аз си мисля-идеята за нови светове си изисква страшно много труд,някои подобрения в системите и т.н.-според мен по-добре би било да се разшири света на Магландиум и отвъд,пък после ще видим и за други светове/че аз си мечтая за света на Н5 /
П.п. сру за късния отговор,виждам,че тая тема си е старичка,но интересна
П.п. сру за късния отговор,виждам,че тая тема си е старичка,но интересна
Всеки хубав миг ще бъде бавно погълнат от мракът и тъмнината на вечността...