Бронзова Тояга
Модератор: Модератори
- ilian_pk
- Чирак
- Контакти:
Бронзова Тояга
Атака: ПР; Л
ТД: 5
Щета: 4 зара + 1 трошаща
МР: 5
Обсег: 4 м
Тегло: 4 кг
Цена: 700 м
Устойчивост: 14
Сила за 2 ръце: 8
Допълнителни бележки:
Само за 2 ръце
ТД: 5
Щета: 4 зара + 1 трошаща
МР: 5
Цена: 700 м
Устойчивост: 14
Сила за 2 ръце: 8
Допълнителни бележки:
Само за 2 ръце
- Haron the son of Erb
- Работник
- Контакти:
- Sharky_Dog
- Побеснял Пес
- Контакти:
- Shamajotsi
- Тапака
- Контакти:
Първо - някъде след списъка с оръжията можеш да намериш напътствия за това как да си сътвориш нови оръжия. Е, там е упоменато, че 5 ТД би следвало да се дава само на оръжия тип кинжал, ръка и прочие. Тази тояга не знам с какво е заслужила това мълниеносно време за атака.
П.П. Тенкю Шарки Дог! Проблемът е отстранен!
П.П. Тенкю Шарки Дог! Проблемът е отстранен!
Последна промяна от Shamajotsi на съб окт 21, 2006 5:11 pm, променено общо 1 път.
シャマョツィ
- Sharky_Dog
- Побеснял Пес
- Контакти:
Shamajotsi ,ммй си забравил да натиснеш Кирелизатора
По темата:
Сега проверих, че твоята тояга е подобрена по абсолютно всеки показател, което е меко казано, небалансирано.Това не е ново оръжие а модификация на старо.Мисля че наличните оръжия в книгата са достатъчно балансирани и нямат нужда от подобряване.. Ако действително искаш да се чуе и твоя принос, предложи някое ново оръжие, като нинджаго, шурикейн или катана, нещо по екзотични и непознато в Магландиум до сега..
Успех
По темата:
Сега проверих, че твоята тояга е подобрена по абсолютно всеки показател, което е меко казано, небалансирано.Това не е ново оръжие а модификация на старо.Мисля че наличните оръжия в книгата са достатъчно балансирани и нямат нужда от подобряване.. Ако действително искаш да се чуе и твоя принос, предложи някое ново оръжие, като нинджаго, шурикейн или катана, нещо по екзотични и непознато в Магландиум до сега..
Успех
Незнам, ама за оръжие с:
Мисля, че Ilian_pk е имал предвид тояжките, които са носели патрициите в древен Рим преди войната им с плебеите. Прав ли съм?
ми се струва доста малко ТД. Дори и бързия Джо не е могъл да нанесе толкова бързо удар с толкова тежко и голямо оръжие. Иначе щетата е нормална, за вид копие (или по-скоро жезъл). Нещо от сорта на 7 ТД би било доста по-приемливо. Иначе идеята ми се вижда добра.МР: 5
Мисля, че Ilian_pk е имал предвид тояжките, които са носели патрициите в древен Рим преди войната им с плебеите. Прав ли съм?
Не се извинявай - нормално е да се допускат грешки в началото. Нямаш поводи да се притесняваш - давай напред
"Аксиом16" - правилната система
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
Вземете си 2 GB free space in dropbox (и увеличете моето пространство)
https://www.dropbox.com/referrals/NTExNzQxNzY5
- Sharky_Dog
- Побеснял Пес
- Контакти: